En krimlegende

Svindleren300 millioner lesere kan ikke ta feil. John Grisham er virkelig en av de beste i sitt fag.
Nok en gang har han levert en advokatthriller der spenningen formelig sitrer mellom sidene. Nok en gang vrir og vender han på handling og plot, så du som leser garantert blir overrasket. Verden er ikke stemplet i svart-hvite sannheter, og selv lovens håndhevere fortjener sin kritikk. Når Grisham gir ut sin årlige thriller, blir vi nesten slått i bakken over den intensiteten og kvaliteten han klarer å opprettholde. Det føles godt å lese en krimforfatter som virkelig vet hva han driver på med.

Smart, intrikat og underholdende ny thriller fra Grisham!

I Svindleren møter vi advokaten Malcolm Bannister som sitter fengslet for svindel. I fem år har han sittet bak lås og slå, og overlevd ved å hjelpe sine medinnsatte med klagesaker og andre juridiske spørsmål. Men så blir dommeren Fawcett funnet død på hytta sammen med elskerinnen sin – og Bannister vet mer om dette enn det FBI liker. Han har endelig fått skikkelige forhandlingskort på hånden, og dem bruker han både smart og utspekulert. Det blir tydeligere og tydeligere at Bannister ikke var født i går, og at han nå ønsker betalt for tapt tid i fengselet.
Det er bare å glede seg til å lese!

JohnGrishamVisste du at John Grisham har gitt ut en bok i året de siste tretti årene som alle har toppet bestselgerlistene verden over? Totalt er bøkene hans trykket i mer enn 300 millioner eksemplarer og er oversatt til 40 språk. Han ble født i Jonesboro, Arkansas i 1955, og studerte juss på University of Mississippi. Etter studiene praktiserte han både borgerrett og strafferett. Han ble også politisk aktiv. Han bor sammen med sin kone i Charlottesville, Virginia, på en eiendom med seks baseball-baner, og deler av året på en gård i Mississippi.

Anja Rålm
(F. 1974) Har tidligere jobbet som bokanmelder i VG og Morgenbladet, og har de siste femten årene vært i forlagsbransjen som redaktør og presseansvarlig. Anja leser mye og bredt og liker bøker som hun ikke klarer å legge fra seg, enten det er en roman, en diktsamling, noveller eller en drivende krim. Redaktør i Krimklubben og driver Krimbloggen