Ville du ringt til Saul?

Foto: imbd.com

Nei, men å se på ham – det vil vi.

Saul GoodmanKrimbloggen er i utgangspunktet ikke veldig begeistret for spin-off serier. Men denne Breaking Bad karakteren Saul i You better Call Saul har virkelig all rett til et eget serieliv.
Vi møter altså advokaten Saul Goodman som fortvilet prøver å holde en hederlig advokatpraksis i live. Men det er ikke lett når de store klientene lar vente på seg, og de store etablerte strømlinjeformede advokatpraksisene snapper klienter rett foran nesa på deg.

Saul er lurvete og han vet å prate seg ut av de utroligste situasjoner.  OG han har en helt egen evne til å havne i de mest vanvittige situasjoner.

Det er mildt sagt fantastisk underholdene å følge Sauls kamp for å unngå «kriminell adferd». Etter å ha sett tre episoder av denne serien vet vi at det ikke er noen tvil om at vi ønsker å følge med på hvordan det går med Saul. Han vil vel, han er jo egentlig både ærlig og snill – han bare tiltrekker seg så mange på kanten av både livet og moralen.

Dette er ikke en krimserie – men et komisk drama med kriminelle saker og karakterer. Underholdene, men med et stikk av underliggende alvor hele veien.

Anbefales på det varmeste!

Liker du å lese advokatkrim?

Norske Chris Tvedt er en mester! For ikke å snakke om legenden John Grisham.

 

 

Anja Rålm
(F. 1974) Har tidligere jobbet som bokanmelder i VG og Morgenbladet, og har de siste femten årene vært i forlagsbransjen som redaktør og presseansvarlig. Anja leser mye og bredt og liker bøker som hun ikke klarer å legge fra seg, enten det er en roman, en diktsamling, noveller eller en drivende krim. Redaktør i Krimklubben og driver Krimbloggen