Dødens lekeplass

Kepler paret
Kepler paret

Det er svært få forfatterpar som klarer å øke hjerterytmen og pulsen på samme måte som Kepler-paret gjør det. Siden krimdebuten Hypnotisøren har det svenske ekteparet fengslet tusenvis av norske lesere med sine intenst spennende bøker. De har sagt det selv; de skriver ut sine verste mareritt – og slik skaper de krimromaner som er så sylskarpe i handling og idé at vi i krimbloggen får hjertebank bare av å tenke på bøkene i etterkant. Nå kommer de endelig med en ny krim! Denne gangen har de latt den sorgtunge og smarte Joona Linna hvile til fordel for en kvinnelig hovedperson som heter Jasmin Pascal-Anderson.

Hun er tidligere soldat og har allerede lurt døden flere ganger.

Playground_NOEDFor i Playground er det Dødsriket som truer – en mørk og lovløs havneby der ingen retningslinjer lenger gjelder. Havner du i koma, så står kampen bokstavelig talt på dødens lekeplass der selv ikke barn beskyttes fra de voksnes brutale og egoistiske grep for å vende tilbake til livet. Så når Jasmins lille sønn Dante havner i koma må hun følge etter, hun må redde sitt barn fra dødens lovløse lekeplass …

Anja Rålm
(F. 1974) Har tidligere jobbet som bokanmelder i VG og Morgenbladet, og har de siste femten årene vært i forlagsbransjen som redaktør og presseansvarlig. Anja leser mye og bredt og liker bøker som hun ikke klarer å legge fra seg, enten det er en roman, en diktsamling, noveller eller en drivende krim. Redaktør i Krimklubben og driver Krimbloggen
Legg inn kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *