Bli en krimforfatter på fem timer!

Lær deg å bli krimforfatter på fem timer, eller i alle fall komme i gang med å skrive. Meld deg på workshop med krimforfatter Torkil Damhaug og litteraturjournalist Bernt Roald Nilsen.

Har du en krimforfatter i magen, men trenger råd og vink. Da bør du melde deg på workshopen «Hvordan bli en krimforfatter» som vi arrangerer 2. mars som et lite forspill til Krimfestivalen. Dette er et praktisk kurs med skriveøvelser der du får direkte tilbakemeldinger på det du skriver fra kurslederne og de andre deltakerne. Du får også en innføring i krimromanens oppbygning og dramatiske virkemidler.

Bernt Roald Nilsen
Bernt Roald Nilsen og Torkil Damhaug har lang erfaring i å holde skrivekurs, så nå har du en unik sjanse til å komme i gang med din krimroman.

Kurslederne
Torkil Damhaug er lege og psykiater. Han er også en av Norges ledende krimforfattere og fikk Rivertonprisen i 2011 for Ildmannen. I slutten av februar kommer hans nye krim En femte årstid. Bernt Roald Nilsen er frilansjournalist og litteraturekspert. Sammen med Torkil Damhaug har han hold en rekke skrivekurs.

Praktiske opplysninger
Tid:
Onsdag 2. mars kl 16.30 – 22.00.
Sted: Cappelen Damm forlag, Akersgata 47 – 49
Kursavgift: kr 400,-
Påmelding til: pip.hallen@cappelendamm.no
Påmeldingsfrist: 25. februar.
Utstyr: Du må ha med egen pc eller skrivesaker

Hvem er du?
Det er ingen formelle krav til deg som deltaker, du må bare ha lyst til å skrive og lære. Det er kun plass til 16 stykker på kurset. Meld deg på, så blir du kanskje vår neste store krimforfatter!

Anja Rålm
(F. 1974) Har tidligere jobbet som bokanmelder i VG og Morgenbladet, og har de siste femten årene vært i forlagsbransjen som redaktør og presseansvarlig. Anja leser mye og bredt og liker bøker som hun ikke klarer å legge fra seg, enten det er en roman, en diktsamling, noveller eller en drivende krim. Redaktør i Krimklubben og driver Krimbloggen
Legg inn kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *