Har du en ny og ung stemme?

Fortellerkurs med Ulrik Imtiaz Rolfsen og Tom Egeland!

Hvor er de nye, originale stemmene i norsk krim? Krimfestivalen vil gjerne gi forfatterspirer med flerkulturell bakgrunn en dytt på veien med et fortellerkurs tirsdag 1. mars.

Krimfestivalen ønsker å inspirere til historiefortellinger fra unge folk utenfor det etablerte miljøet. Oslo er en sammensatt og spennende by. Men hvor blir det av de nye, unge fortellerstemmene – som kan skildre det nye, flerkulturelle Norge. Vi i Krimfestivalen ønsker å inspirere til historiefortellinger fra unge folk som ikke er «hvite menn og kvinner som pusher femti». Muligens er du fra Oslo øst, men ikke nødvendigvis.Izzat Kanskje har du flerkulturell bakgrunn? Eller kanskje føler du at du ikke passer helt inn. Har du en historie å fortelle, men ikke helt vet hvordan du skal gå frem eller om det skal være en bok, en tv-serie eller en film. Da kan du bli med på fortellerkurs med forfatter og filmregissør Ulrik Imtiaz Rolfsen og krimforfatter Tom Egeland.

Kurset handler om hvordan du kan bruke din fortellerstemme til å fortelle din historie, finne din form og kanskje det kan inspirere deg slik at du en dag lage en film a la «Izzat», en tv-serie som «Taxi» eller en krimroman som «Den 13. disippel».

Praktiske opplysninger:
Tid:  Tirsdag 1. mars kl 1800 – 2030
Sted: Cappelen Damm forlag, Akersgata 47 – 49

Påmelding til: invitasjoner@cappelendamm.no Påmeldingsfrist: 26. februar.

Tom Egeland ny
Tom Egeland er en av kurslederne

Kursledere:
Ulrik Imtiaz Rolfsen har arbeidet med film siden 1995 og gitt ut kriminalromanen Gass.
Tom Egeland er en av Norges ledende krimforfattere, og han har også lang erfaring fra film og TV-bransjen.

Anja Rålm
(F. 1974) Har tidligere jobbet som bokanmelder i VG og Morgenbladet, og har de siste femten årene vært i forlagsbransjen som redaktør og presseansvarlig. Anja leser mye og bredt og liker bøker som hun ikke klarer å legge fra seg, enten det er en roman, en diktsamling, noveller eller en drivende krim. Redaktør i Krimklubben og driver Krimbloggen
Legg inn kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *