Den heldige vinneren

I forbindelse med Krimfestivalen 2016 hadde Krimklubben en spørrekonkurranse for medlemmene i klubben! Det skjer mye gøy for medlemmene i Krimklubben, og under krimfestivalen fikk vinneren Ivar Hegge også møte den internasjonale verdensstjernen Karin Slaughter på Grand Hotel.

Som redaktør for Krimklubben fikk jeg lov til å gjøre et langt og personlig intervju med stjernen, så følg med framover, både på Krimbloggen og i Krimklubben.

KarinSlaughterDet er fascinerende hvordan en så søt og genuint hyggelig dame kan skrive så brutale og gripende krimthrillere!

 

I tillegg til dette møtet med Karin Slaughter fikk Ivar Hegge et innholdsrikt opphold under festivalen, han vant blant annet:

  • Overnatting for to personer i dobbeltrom på Grand Hotel
  • Goodiebag fra Krimklubben
  • To måltider for to personer på Krimkafeen
  • Reserverte plasser på Teaterkjelleren
  • Reserverte plasser på Centralteatret

Så sjekk ut hva det innebærer å være medlem i Krimklubben, det er mange konkurranser og mye god krim!

Anja Rålm, redaktør

 

Anja Rålm
(F. 1974) Har tidligere jobbet som bokanmelder i VG og Morgenbladet, og har de siste femten årene vært i forlagsbransjen som redaktør og presseansvarlig. Anja leser mye og bredt og liker bøker som hun ikke klarer å legge fra seg, enten det er en roman, en diktsamling, noveller eller en drivende krim. Redaktør i Krimklubben og driver Krimbloggen
Legg inn kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *