Søk Krimforfatterskolen!

Har du en krimforfatter i magen, men trenger råd og vink for å forløse talentet ditt? Meld deg på Cappelen Damms krimforfatterskole som begynner til høsten.

I oktober starter Cappelen Damm Krimforfatterskolen. Du kan nå melde deg på skolen som det første året består av seks kurskvelder. Hovedlærerne er krimforfatter Torkil Damhaug og litteraturjournalist Bernt Roald Nilsen. I tillegg vil du få møte noen av våre beste krimforfattere som gjestelærere, blant disse Hans Olav Lahlum, Chris Tvedt og Eystein Hanssen.

Hva er Krimforfatterskolen?
Gjennom undervisningen ønsker vi å gi deg en unik mulighet til å utvikle dine evner til å skape spennende fortellinger. Krimforfatterskolen kommer blant annet til å ta for seg ulike krim-sjangre, plot- og karakterutvikling, motstand i skriveprosessen, språk og stil. Undervisningen vil bli gitt i form av forelesninger, samtaler med forfattere og ikke minst veiledning og tilbakemelding på tekster du skriver selv. Underveis får du hjelp til å komme i gang med manus til din egen kriminalroman. Eller hjelp til å komme videre med et manus du allerede er i gang med.

Hvordan søker man opptak til Krimforfatterskolen?
Krimforfatterskolen har plass til 16 elever. Skolen starter 1. oktober 2016. Du kan søke om opptak nå, da må du sende inn en søknad med en liten skrivetest innen 1. september 2016 og litt informasjon om deg selv og hvorfor du ønsker deg til Krimforfatterskolen. Søknaden vil bli vurdert av redaktører i Cappelen Damm i samarbeid med Krimforfatterskolens lærere. Les mer om søknaden og skolen på Krimforfatterskolens nettside her.  

Info om Krimforfatterskolen:
Varighet: 36 timer fordelt på 6 samlinger
Start: 1. oktober 2016
Avslutning: 1. april 2017
Kursdager: onsdager 16.30-21.30, lørdager mellom kl 10 og kl 18
Sted: Cappelen Damms lokaler, Akersgt. i Oslo sentrum
Antall elever: maks 16
Pris: kr 3500 (inkl. enkel servering, kursmateriell, og bokpakke med krimromaner)
Søknadsfrist: 1. september 2016
Søknaden sendes: Pip.hallen@cappelendamm.no.

Kanskje er dette starten på din forfatterkarriere, så søk da vel!

Anja Rålm
(F. 1974) Har tidligere jobbet som bokanmelder i VG og Morgenbladet, og har de siste femten årene vært i forlagsbransjen som redaktør og presseansvarlig. Anja leser mye og bredt og liker bøker som hun ikke klarer å legge fra seg, enten det er en roman, en diktsamling, noveller eller en drivende krim. Redaktør i Krimklubben og driver Krimbloggen
Legg inn kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *