En verdensbegivenhet

Det er intet mindre enn en verdensbegivenhet når selveste Dan Brown kommer med en ny thriller med professor Robert Langdon i hovedrollen!

Dan Browns store gjennombrudd var med Da Vinci koden, som med over 83 millioner solgte bøker skapte en egen sjanger – nemlig kodethrilleren.

Det er helt spesielt å mestre miksen av historie, vitenskap, forskning, kunst og kultur OG krim og spenning.

En uvanlig kombinasjon som gir uvanlig spennende bøker! Dan Brown er selve mesteren, en forfatter som ikke gir deg noe valg. Du bare MÅ lese videre. Et av hans kjennemerker er ultrakorte kapitler der heltene alltid er på sporet og i fare når kapittelet nærmer seg slutten, og du dras inn i en virvelvind av eventyrlig spenning, og må bare videre hele tiden.
Opprinnelse står svaret på menneskets mest sentrale eksistensielle spørsmål i fare for å forsvinne. Når en tidligere elev av Langdon skal presentere banebrytende vitenskapelig forsking på spørsmålene om hvor vi kommer fra og hvor vi er på vei, så går noe fryktelig galt. Midt i presentasjonen på Guggenheim-museet i Bilbao oppstår det totale kaos. Det er kun Langdon som kan redde forskingen fra å gå tapt. Men en allvitende og mektig fiende står i veien …

Av Anja Rålm

Anja Rålm
(F. 1974) Har tidligere jobbet som bokanmelder i VG og Morgenbladet, og har de siste femten årene vært i forlagsbransjen som redaktør og presseansvarlig. Anja leser mye og bredt og liker bøker som hun ikke klarer å legge fra seg, enten det er en roman, en diktsamling, noveller eller en drivende krim. Redaktør i Krimklubben og driver Krimbloggen