Best i klassen

Alle som leser en bok av forfatteradvokaten Jens Lapidus’ blir garantert berørt. Enten du er en lovlydig borger eller straffedømt kriminell.

Det er en helt unik troverdighet som skildres fra Lapidus’ hånd. Skyggesidene fra den kriminelle og mørke underverdenen i vårt ellers så veldrevne og sosialdemokratiske samfunn er mørke, men menneskelige.

Det er kanskje også derfor Lapidus sin krim er den mest leste av de innsatte i fengslene.

Han har en unik innsikt i de kriminelles tanke- og levesett etter å ha jobbet som forsvarsadvokat i mange år. Stor krimlitteratur har kommet fra hans hånd, Lapidus har vært en av Skandinavias mest solgte krimforfattere siden han debuterte med Snabba Cash i 2006. Siden har det blitt mange bøker og flere filmer, og nå er han endelig klar med tredje bok om det umake paret Teddy og Emelie.

Top Dogg står Emelie og Teddy langt fra hverandre, men tvinges til å gjenoppta kontakten da saken fra Sthlm Delete igjen blir aktuell. For hvem la egentlig til rette for at Stockholm-eliten kunne mishandle unge jenter på en herregård utenfor byen?

God lesing!

Av Anja Rålm

«Når enfold og merkefeber virkelig spinner om kapp med aksjekurser, kokain og snublesex, går det unna så spruten står. Enkelte av dialogene i denne boka egner seg for ondsinnet høylesing i nødutganger og bomberom. Den egentlige intelligensiaen i dette universet går rundt i joggebukse og hettegenser og pønsker ut faenskap på serbisk-svensk.»
Terningkast 5, Ingvar Ambjørnsen – Dagbladet

Anja Rålm
(F. 1974) Har tidligere jobbet som bokanmelder i VG og Morgenbladet, og har de siste femten årene vært i forlagsbransjen som redaktør og presseansvarlig. Anja leser mye og bredt og liker bøker som hun ikke klarer å legge fra seg, enten det er en roman, en diktsamling, noveller eller en drivende krim. Redaktør i Krimklubben og driver Krimbloggen