Psykologiens konge

Når krimforfatteren Torkil Damhaug kommer med en ny bok, er vi garantert en kvalitetssikker og intens leseropplevelse!

Bare et år etter at han fikk sin Riverton-pris nummer to for boka En femte årstid, er han ute med en ny, fremragende krim. Det helt særegne med Damhaug er at han skriver så gode dialoger, og at det alltid treffer når han skriver om hvordan ungdommen tenker. Dette er utrolig smart og spennende!

Å kjenne igjen ondskapen når du møter den, er tema i Glasshjerte. Samt å streve med å forstå hvem du selv er. Hvor vanskelig kan det være å spore skumle tendenser i ditt eget og andres sinn når du er 19 år og villig til å gå til verdens ende for å holde fast ved kjærligheten?

Torkil Damhaug leverer en uvanlig skarp beskrivelse av det vi aldri får tak på.

Gåten i Glasshjerte kretser om en 16 år gammel jente, Amina. Hun blir først savnet, siden funnet død i skogen, ikke langt fra Bråtenvannet. Leseren vet at hun er observert rett før drapet av sin fetter, Robin. Men han er psykisk skadd og kan ikke gjøre rede for det han opplever.

Gled deg til en handlingsdreven og underholdende krim som holder et usedvanlig høyt spenningsnivå. Her får du det lille ekstra, -kloke og nære menneskeskildringer som gjør dypt inntrykk, med en spenning som dirrer under overflaten.

Av Anja Rålm

Anja Rålm
(F. 1974) Har tidligere jobbet som bokanmelder i VG og Morgenbladet, og har de siste femten årene vært i forlagsbransjen som redaktør og presseansvarlig. Anja leser mye og bredt og liker bøker som hun ikke klarer å legge fra seg, enten det er en roman, en diktsamling, noveller eller en drivende krim. Redaktør i Krimklubben og driver Krimbloggen