Perfekt juridisk thriller!

Modig og provoserende fra John Grisham

Drama fra rettsalen i John Grishams nye thriller, AdvokatenDrama fra rettsalen i John Grishams nye thriller, Advokaten
Drama fra rettsalen i John Grishams nye thriller, Advokaten

Du kan like godt merke deg gateadvokat Sebastian Rudd med en gang!
John Grishams nye fargerike helt i hans nye rettssalsthriller er råere, barskere og mer kynisk enn hans tidligere helter.

Det er få krimforfattere som har engasjert så mange over så lang tid som det John Grisham har gjort. Siden 1989 har han fått opp lesernes puls med sine spisse og samfunnsengasjerte rettssalsdrama.

Jeg tror alle mennesker kjenner på hvordan lov og rett skal beskytte oss og sørge for et rettferdig samfunn. Men når korrupsjonen tar tak og pengene rår, da skjelver selve fundamentet for likeverd og medmenneskelighet.

Ny thriller fra John Grisham
Ny thriller fra John Grisham

Ingen moralske skrupler

John Grisham er født i 1955 og regnes som en av verdens aller største spenningsforfattere med mer enn 100 millioner solgte bøker. Med klassikere som Firmates mann, Juryen, Regnmakeren og Klienten har han hatt enorm suksess også i Norge.

Denne gangen har den verdensberømte forfatteren skapt en ny, og nærmest en antihelt av en rufsete advokat ved navn Sebastian Rudd. Han bærer våpen, har ingen moralske skrupler, og tar jobbene ingen andre advokater kan tenke seg å ta. Sebastian Rudd har en enkel etikk: Gang på gang har han sett påtalemyndighetene jukse og bedra, kun for å vinne saken – ikke for å oppnå rettferdighet. Og dersom systemet kan bedra – så kan han. Han bruker bare de samme midlene som staten.

Grisham har solgt over 100 millioner bøker over hele verden!

Krimforfatteren John Grisham
Krimforfatteren John Grisham

Ny juridisk thriller fra John Grisham

Grisham leverer i Advokaten en barskere helt enn noen gang, og gir oss også et innsyn i jussens moralske gråsoner. En krass kritikk av USAs juridiske system ligger under, og Grishams engasjement for rettssikkerhet og menneskeverd gjenspeiles i en bitende og høyaktuell thriller!