Harlan Coben med ny thriller!

Den umulige sannheten

I sin nye fengslende thriller kombinerer Harlan Coben et sterkt familiedrama med en spennende handling full av action og tempo. Coben leker som vanlig med leserens forventninger.

For ti år siden ble to gutter kidnappet. Hva om kun den ene vender hjem?

I ti år har familien levd i uvisshet. Nå tror Myron Bolitar og vennen Win at de har klart å spore opp den ene av guttene, Patrick, som nå er 16 år gammel. men hva skjedde for ti år siden? Og hvor har han vært i alle disse årene? De vet at de ikke har råd til å gjøre noen feiltrinn, for da kan en eller begge guttene forsvinne igjen. Denne gangen for godt.

Hva skjedde med guttene?

Ingen har hørt eller sett noe fra de to guttene som forsvant sporløst. Da var de kun seks år gamle, og familiene har ikke hatt en normal dag siden. Ingen har hørt eller sett noe til dem. Men, et anonymt tips bringer Win til London. Han er superetterforsker Myron Bolitars beste venn, og i slekt med den ene av de to guttene som forsvant.

Thrillerforfatteren Harlan Coben
Thrillerforfatteren Harlan Coben

«Å lese Cobens fantastiske thriller Hjem er som et gjensyn med en god venn. Hjem har alt»  Providence Journal

Den andre, Patrick, står plutselig ansikt til ansikt under jorden i London. Men det gjør også tre ganske så truende fyrer. Når Win har kvittet seg med alle tre, har Patrick forsvunnet i Londons mylder.

Bolitar må hjelpe

Wins plan gikk fryktelig galt og nå befinner han seg i en krevende situasjon. Hans beste venn Myron Bolitar lar seg selvfølgelig ikke be to ganger. En venn er en venn. Etterforskningen leder dem til Fat Ghandi – en skallet slugger som er involvert i trafficking med barn, og krever en million kroner for hver av guttene. Men hvem er egentlig gutten Win trodde var Patrick, og hvor er den andre forsvunne gutten?

Uløst familiedrama fra Harlan Coben

Fra London går ferden til Roma, så til New jersey. Den utradisjonelle letingen fører til at «Patrick» plutselig trer frem i lyset igjen, og bringes hjem til sine skilte foreldre i USA i all hast. Foreldrene til Patrick etablerer en mur av taushet rundt gutten. Den andre guttens foreldre prøver fortvilet til å få Patrick til å fortelle, men han har ingen ting å legge til den forklaringen som familiens finske au pair ga for ti år siden. Kan det være mulig at Patrick ikke er Patrick?

Det er en million grunner til å lese bøkene til Harlan Coben, han leverer alltid bøker som går under huden på deg. I Hjem handler det om å komme hjem. Om betydningen av varme og vennskap fra venner og familie. Og om å finne svaret på en grusom hemmelighet som har vært skjult i årevis. en hemmelighet og en løsning du ikke trodde var mulig…