Ny Marian Dahle krim fra Unni Lindell!

Intens uhygge fra Unni Lindell

Det er alltid en glede å åpne en ny krimroman fra Unni Lindell! - En kvinne telter alene i Maridalen en sommerkveld, men kvinner burde ikke telte alene, ikke i ensomme skoger!

Det er fascinerende hvordan Unni Lindell gang på gang evner å fengsle oss lesere med sine intrikate og nære historier. Hva er det som får et menneske til å begå brutale handlinger?

Norges ubestridte krimdronning

Lindell viser en stor psykologisk innsikt når hun skriver. Personene hun skaper og livene de lever berører oss lesere på en helt unik måte. Det er ikke uten grunn at Lindell har hatt en posisjon som Norges ubestridte krimdronning de siste tjue årene! Du er garantert ren og intens spenning, det er nesten som å befinne seg i marerittets randsone samtidig som du blir underholdt av beste krimkvalitet. Det er rett og slett en blanding av utrolig god fantasi og en særegent god evne til å fortelle som Unni Lindell besitter.

Endelig en ny Marian Dahle-krim!

Dronen er det politiførstebetjent Marian Dahle som er hovedpersonen. Etter en brannulykke for halvannet år siden, er hun tilbake. Hun bor fortsatt i dragehuset på Frogner. Kjæreste har hun fått; nabokunstneren Heine. Alt er bra, men hunden hennes Birka er gammel. Så ringer Cato Isaksen og kobler henne på et drap som har skjedd i et telt oppe i Maridalen.

Det drar Marian inn i noe hun ikke kan kontrollere, og hun skjønner at her er det er noe som henger sammen, men at hun ikke klarer å finne den avgjørende brikken…