Ny Wisting-krim fra Jørn Lier Horst!

Roten til alt ondt

"Jørn Lier Horst blir bare bedre og bedre. Og han var steingod fra før" var et av anmelderutsagnene om forrige Wisting-krim. Så her er det bare å krype opp i lesekroken og la seg fange.

Politimannen Jørn Lier Horst jobber ikke lenger som etterforsker men skriver bøker på heltid. Det er synd for politiet, men svært gledelig for oss som leser krim! Bøkene til Horst er utrolig populære, og det er det gode grunner til

Jørn Lier Horst skriver nært og troverdig

På nært og elegant vis gir han leserne troverdig etterforskerkunnskap, hvilket puslespill det er å finne ut av en forbrytelse. Vi som har lest krim fra Horst tidligere har også blitt svært så glad i den rolige , bestemte og kloke William Wisting. Når en sak havner på hans bord, vil den alltid samvittighetsfullt bli løst med både omsorg og kløkt. Det er nok noe av dette som gjør at krimbøkene til Horst leses av så utrolig mange forskjellige mennesker, for de treffer både hodet og hjertet uten å være blodig eller spekulativ på noe vis.

treffer både hodet og hjertet uten å være blodig eller spekulativ på noe vis.

Kjøp krimromanen Det innerste rommet hos Krimklubben

Det må stå noe på spill

Jørn Lier horst blir ofte kalt folket forfatter. Og med rette, han fyller bestselgerlistene med krim for folk i alle aldre. Suksesskoden er enkel i følge ham selv: Det må stå noe på spill!
-Det er lidenskapelig gøy, og det koster sier Jørn Lier Horst.
Han må skrive, han savner det når han gjør noe annet, han har prioritert bort et sosialt liv, sier han.

Vanskelig for Wisting

Det er en usedvanlig god følelse å åpne en ny William Wisting-krim! I den rykende ferske Det innerste rommet får Wisting en delikat sak i fanget. Stortingspolitiker og Arbeiderparti-veteran Bernhard Clausen er død, og på hytta hans i Stavern blir det funnet noe som kan sette landets interesser i fare. Wisting får ansvaret for å lede en hemmelig etterforskningsgruppe. Hverken pressen eller publikum kan få vite noe om hva som utredes, noe som gjør etterforskningen både komplisert og vanskelig.

Les også: Folkets krimforfatter

Sporenes fortid

-Leilighet gjør tyv smiler Horst på spørsmålet om tema i Det innerste rommet. Han vil ikke si noe mer enn det. Ikke mer enn en kryptisk tilleggskommentar om at alt henger sammen alt.