Ny Joona Linna-thriller fra Lars Kepler!

Et Keplersk mareritt

Det er en skrekkblandet fryd, mildt sagt, å lese en rykende fersk krim av det svenske ekteparet som gjemmer seg bak pseudonymet Lars Kepler!

Det er et ekte Keplersk mareritt som serveres, for det er få forfattere kan skrive så fengende, skremmende og visuelle thrillere som ekteparet bak pseudonymet Lars Kepler. Mange trofaste lesere venter i stor spenning på deres nye Joona Linna-krim Lazarus, som lanseres i slutten av oktober.

Og  i år er det et ekstra interessant element for alle her i Norge: I denne krimromanen starter det hele faktisk i Oslo, et stykke utenfor sentrum.

Åsted: Tveita

Handlingen er som vanlig nervepirrende; beboerne i en blokk på Tveita har klaget over en fryktelig lukt. Det kommer fra en leilighet. Men slett ikke fra en gjenglemt søppelpose. Da politiet tar seg inn ligger det en død mann på kjøkkenet. Og det er ille nok. Så er det de blodige håndavtrykkene på fryseren.

Det som møter politiet når de åpner lokket er rett og slett fryktelig. Fryseren er full av likdeler og skjelettdeler. Mannen som ligger død på gulvet, er en gravskjender og troféjeger. Et av kraniene er Summa Linnas, kona til Joona Linna. Det er da du virkelig skjønner at dette kommer til å bli grusomt nervepirrende lesning.

Du kan møte ekteparet som skriver ut sine verste mareritt på krimfesten den

27. november!

«Siden vi streber etter å skape personer med troverdig psykologi, må hendelser i tidligere bøker gjenspeiles i personens liv uten å ødelegge opplevelsen for lesere som har valgt å lese bøkene i en annen rekkefølge.» – Lars Kepler

  • Lars Kepler er et pseudonym for forfatterparet Alexander og Alexandra Ahndoril.
  • Da de begynte å skrive under Kepler-navnet, holdt de sin egentlige identitet skjult selv for redaktøren sin, men da debutboken begynte å sanke stor oppmerksomhet internasjonalt, bestemte de seg for å avsløre hvem de var.
  • Nå er de to av krimverdenens mest kjente navn.
Kjøp et ekte Keplersk mareritt hos Krimklubben

Skaper et Keplersk mareritt

Lars Kepler sier at det er stor fordel å komme tilbake til hovedpersonene sine, bok etter bok, og lære dem å kjenne mer og mer. En utfordring er at de må ha tidligere bøker frisk i tankene, huske alt som har skjedd, og til en viss grad forutse hva som vil skje.

– Siden vi streber etter å skape personer med troverdig psykologi, må hendelser i tidligere bøker gjenspeiles i personens liv uten å ødelegge opplevelsen for lesere som har valgt å lese bøkene i en annen rekkefølge, sier forfatter-ekteparet Kepler.

I så måte er Lazarus et drømmeeksempel. For den som har fulgt Joona Linna og Saga Bauer gjennom flere bøker er denne et «must», og er du nykommer i Keplers univers vil Lazarus garantert gi mersmak.

Med andre ord er det bare å begynne å gruglede seg.