Krim til kalde dager!

Hotte krimnyheter til vinterkulden!

Få opp temperaturen med disse hotte krimnyhetene! Her er det både høy grad av spenning, gode, kjente krimnavn og krimkvalitet som garantert underholder deg i disse kalde vinterdagene!

Håkan Nesser – De venstrehendtes forening

Gunnar Barbarotti og Van Veeteren møtes for første gang i Håkan Nessers kritikerroste nye krimroman!

Endelig er Nessers herlige krimhelt Barbarotti tilbake! Og ikke bare han, Van Veeteren dukker også opp i denne kritikerroste krimromanen fra den svenske krimnestorens hånd.

Da Marten og Reimus gikk på barneskolen dannet de De venstrehendtes forening. Flere tiår senere brenner et gammelt pensjonat ned til grunnen og flere mennesker omkommer. Hendelser i fortiden og nåtiden henger sammen, men det finnes ingen igjen i live som kan forklare hvordan.

Nesten ingen.

Det har gått femten år siden den siste boken om Van Veeteren utkom, og seks år siden den forrige boken om Gunnar Barbarotti.

De venstrehendtes forening møtes de for første gang.

Vi sier som anmelder Sindre Hovdenakk i VG som triller et terningkast fem;  «Snart 69 år gamle Håkan Nesser er som vellagret vin av den riktige sorten: Han blir bare bedre med årene.»

Terje Bjøranger – Business

Kriposadvokaten Terje Bjøranger har skrevet en intenst spennende krim!

Business er en medrivende og realistisk krimroman av politiadvokat i Kripos, Terje Bjøranger.

En mann kommer inn i en blomsterbutikk på Aker Brygge. Drar fram en pistol og skyter kvinnen som ekspederer. Mannen setter bevisst fingeravtrykk og vinker til overvåkningskameraet. Likevel greier ikke politiet å identifisere morderen.

For politietterforsker Charlie Robertsen blir dette en reise inn i en mørk verden der menneskehandel er «big business», men hvem står bak og hvordan kan de komme unna uten å sette spor etter seg?

Michel Bussi – Tiden er en morder

Michel Bussi vant selveste «Gullkulen» for sin forrige krimroman. Nå er han endelig tilbake med en ny krim på norsk!

Bussi vant den anerkjente prisen «Gullkulen» for beste oversatte krimroman med boken Etter styrten i 2016, og endelig er det en ny kvalitetskrim å kose seg med!

I Tiden er en morder møter vi den 42 år gamle advokaten Clotilde som tilbringer sommerferien på Korsika sammen med sin mann og tenåringsdatter.
Det er første gang hun er tilbake etter at foreldrene og broren omkom i en bilulykke 27 år tidligere.
Selv overlevde hun på mirakuløst vis. I løpet av ferien opplever hun flere ting som får henne til å stille spørsmål ved hva som egentlig skjedde
den gangen. Det er mye som ikke stemmer med det hun til nå har trodd var sannheten om hendelsesforløpet forut for det skjebnesvangre øyeblikket
da familien plutselig satte seg i bilen. Hun mottar snart brev og beskjeder som tyder på at moren kanskje ikke døde likevel.
Kan det være at Clotilde ikke har sannheten om hva som egentlig skjedde den skjebnesvangre dagen?

God lesing i kulden!