Får vi snart løsningen?

Hvem drepte Olof Palme?

Siden den brutale kvelden 28 februar i 1986 i Stockholm har teoriene florert. Hvem drepte Olof Palme? Forfatteren Jan Stocklassa har fått tilgang på arkivene etter selveste Stieg Larsson

Ti år etter Millenium-forfatteren Stieg Larssons død, ble hans arkiv åpnet for første gang. Arkivet var glemt var glemt av alle helt til 2014 da journalisten Jan Stocklassa fikk eksklusiv tilgang. Fordelt i tyve esker lå Larssons hemmelige livsprosjekt: etterforskningen av drapet på Olof Palme. Arkivet viste forfatterens teori om hvordan drapet ble gjennomført – en teori bestående av personer som kunne vært karakterer i en av hans thrillere.

Jan Stocklassa skriver Stieg Larssons hemmelige livsprosjekt: Hvem drepte Olof Palme?

Jakten på Olof Palmes drapsmann

Stocklassa setter sammen bitene og fortsetter i Larssons spor i en av de mest gåtefulle drapssakene i moderne historie. Dette er den ukjente historien om Stieg Larssons jakt: hvordan en av verdens mest berømte krimforfattere jobbet for å løse saken som politiet mislyktes med. Det store spørsmålet blir: Hva ville Stieg Larsson funnet ut om han hadde fått leve?

Dette er en true crime om en av de mest sensasjonelle mordgåtene i morderne tid, etterforsket av en av vår tids mest berømte forfatter.

Andre true crime-nyheter vi anbefaler:

Dette er vel kanskje en av vår tids mest oppsiktsvekkende overgrepshistorier. Et helt samfunn som tier.

Mørke hemmeligheter og uventet samhold i den lille bygda Tysfjord.

I 2016 sto elleve kvinner og menn i Tysfjord fram i media og fortalte om seksuelle overgrep. Politietterforskning har avdekket totalt etthundre og femtien seksuelle overgrepssaker, de fleste sakene med tilknytning til det lulesamiske miljøet i Tysfjord. Dette er beretningen om hvordan samfunnet sviktet formidlet gjennom et av ofrenes historie.

Den mørke hemmeligheten i Tysfjord forteller om hvordan de voksne snudde ryggen til og hvorfor de gjorde det. Det var mange som visste, men ingen gjorde noe, både på skolen, hos helsesøster og i menigheten. Men et viktig element er også hvordan barna tok vare på hverandre når de voksne sviktet. «Liv»s historie er ikke bare fortellingen om en enkeltskjebne, men en historie om voksnes ansvar for barn og den klassiske konflikten mellom storsamfunnet og små, lukkete miljøer.

GW Perssons drøm

Den kjente krimforfatteren og krimeksperten Leif GW Persson forteller om sitt liv.

Dette er historien om hvordan gutten til Gustav, professor Wille Vingemutter, ble professor Leif GW Persson. Om hvordan en drøm om et liv som mesterdetektiv ble til en karriere i å undersøke og løse forbrytelser. Professor Wille Vingemutter er andre bind i Leif GW Perssons memoarer.

 

 

Legg inn kommentar
 1. ove:

  Hva med Christer Andersson?

  1. Aksjespekulant som ville bli konkurs om den forventede avgiften ville blitt fordoblet.

  2. Måtte derfor flytte fra leilighet etter et år.

  3. hadde magnum 357 og patroner av typen ‘metal piercing’. kjøpt via skytterklubben han var medlem i.

  De i klubben hadde også kontakt med klubben hvor politi-toppen C-G Østland var medlem (han som har nazihilsner på bilder), CGØ skal jo ha sagt at han visste hvem som drepte OP.

  4. Habil skytter.

  5. Skjøt i stykker sin TV med Palme på skjermen.

  6. Begikk selvmord da politiet knakket på døra (sendt dit av en slektning som bekymret for ham, depresjon.

  7. Ofte besøkt mordplassen og passer med profilen til FBI-ekspert om drapsmannen.

  8, Christer Petterson er helt usannsynlig mener jeg, selv om endog nåværende statsminister i Sverige sier at han var den som drepte OP.

  9. februar 2019 kl 11:49

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *