Anbefalt vårkrim

Ta med disse krimbøkene ut i vårsola

Nå kan vi endelig lese krim utendørs igjen! Her er tre bøker vi tar med oss ut i vårsola.

 

Viveca Sten – I feil selskap

Mina er på desperat flukt fra sin voldelige ektemann, Andreis Kovac, etter at han nesten slo henne i hjel. Alt Mina vil er å beskytte sønnen sin, men hun er en nøkkelperson i den kommende rettssaken mot mannen – dersom advokat Nora Linde greier å overtale henne til å vitne…

Ninni Schulmann — Velkommen hjem

Gjensyn med gamle klassekamerater kan være så mangt. Når journalist Magdalena Hansson skal treffe klassen sin på en hytte i skogen, får festen en makaber utgang. Festen går etter hvert helt av skaftet, og når de utpå kvelden sjangler rundt og ser etter spøkelser, finner de en av klassekameratene drept. En diger grein er stappet inn i kjeften på offeret, men det er ingen tegn til fysisk kamp.

Denne boken og mange flere av fjorårets bestselgere er nå endelig på salg. Se salget her.

Lene Lauritsen Kjølner  — I de beste sirkler

Lene Lauritsen Kjølner er en favoritt blant mange som foretrekker skjærgårdskrim. I denne boken har privatdetektiv Olivia Henriksen har fått i oppdrag å løse et helt spesielt mysterium: Hvem lager kornsirkler i åkeren til Erling og Vigdis Svingen? På sin nattlige spaning finner Olivia ikke bare en kornsirkel, men også en død mann. Mannen som ble drept, hadde mange fiender, så Olivia må spane blant lokalpolitikere, miljøvernere, fallskjermhoppere og UFOmenigheten i sin jakt på morderen.

Lyst på mer krimstoff? Meld deg på Krimklubbens nyhetsbrev her.