Terapeuten er årets krimkomet!

Bokhøstens thrillersensasjon!

Dette er bokhøstens store krimkomet! Denne thrillersensasjonen solgte til 24 land allerede FØR den ble gitt ut, og det er en psykologisk thriller som er svært så stilsikker.

Noen få ganger skjer det bare. At en krimdebutant når de store thrillerhøydene og serverer en krimroman som virkelig setter oss ut av spill! Det eneste som gjelder er bare å la sidene fly, tiden forsvinne og krimplotet utspille seg i all sin psykologiske spenning.  Herlig!

Terapeuten er en thrillersensasjon
Terapeuten er en thrillersensasjon – kjøp boka her

Thrillersensajon

Helene Floods Terapeuten er en slik thrillersensasjon! Den kan du kjøpe hos Krimklubben til markedets beste pris – HELT portofritt tilsendt!

Terapeuten handler om den unge psykologen Sara driver privatpraksis for ungdom fra et kontor over garasjen i den store, arvede villaen hun er i gang med å pusse opp sammen med sin ambisiøse og overarbeidede arkitektmann, Sigurd.  Men det går trått med både jobb og oppussing, og en dag legger Sigurd igjen en underlig beskjed på svareren til Sara for så å bli borte. Det gamle halvferdige huset føles langt fra trygt. Gjenstander blir borte og dukker opp igjen og er det fottrinn Sara hører på loftet om natten?

Ny krimkomet

Med Terapeuten markerer Helene Flood seg som et stort krimtalent og en fornyer av den psykologiske thrilleren. Terapeuten skildrer forvirringen som oppstår i et menneske når omgivelsene plutselig ikke lenger går i hop.
Krimbloggen skriver under på VGs treffende ord og treningkast 5 om at «denne typen psykologisk thriller, der hovedpersonen føler at hun mister kontrollen over livet sitt, at hun blir overvåket og selv blir stadig mer schizofren,
er en velkjent sjanger. Og Helene Flood mestrer den til det fullkomne.»

God lesing!