WILLIAM WISTING ER TILBAKE!

Jørn Lier Horst tar oss med på en intens morderjakt i sin nye krim!

En ny William Wisting-krim fra Jørn Lier Horst er alltid fantastisk gledelig, og "Illvilje" er i tillegg en av hans aller beste!

Wisting jakter denne gang på ikke bare én, men muligens to seriemordere. Og det haster. Flere unge jenter er forsvunnet og drept. Hvem bli neste offer?

På innsiden av kriminalarbeidet – troverdig og glitrende

Her er høyt tempo, og ulidelig spenning. Vi elsker dessuten å få være med på innsiden av politiets kriminalarbeid, på den måten bare Horst kan. Forfatteren har jobbet som politietterforsker i mange år og har ekspertise på alle detaljene i etterforskningen – det er troverdig, engasjerende og glitrende formidlet.

De som finner glede i ondskap

Den sindige William Wisting, med god hjelp fra sin uredde journalistdatter Line, må denne gang ta i bruk all sin kløkt og politierfaring for å komme til bunns i saken. Det handler om ondskapen selv, illviljen, selve hatets vilje. Mennesker med illvilje skal man ikke spøke med – disse som finner glede i å påføre andre mennesker smerte.

Prisbelønt

Det er med god grunn at Horst har vunnet de gjeveste krimprisene de siste årene. Både Rivertonprisen og den svenske Glassnøkkelen henger svært høyt. Det er vel fortjent!

Mer spennende enn dette blir det ikke!

Kjøp Illvilje og få den tilsendt portofritt her

Glad i Jørn Lier Horst? Da bør du også prøve ut bøkene han har skrevet med Thomas Enger.

Sannheten skjules bak RØYKTEPPET


En bombe eksploderer på Rådhusplassen i Oslo nyttårsaften. Fire dør og én går i koma. En av dem som er rammet, er en gammel kjenning i media, og PST slår full terroralarm.

Etterforsker Alexander Blix er til stede når det skjer. Det er også nyhetsblogger Emma Ramm, som i likhet med Blix jobbet med saken om nedtellingsmordene i den første boken om våre to nye krimhelter. Blix hopper ut i den iskalde sjøen for å redde en stygt forbrent kvinne opp av vannet. Det viser seg at han har hatt med kvinnen å gjøre i en høyprofilert sak for ti år siden.

Få Røykteppe tilsendt portofritt her