Underholdning for deg som tør!

Våre nifseste anbefalinger til Halloween

Her får du noen av våre nifseste anbefalinger til Halloween. For deg som liker å lese, fråtse serier eller helst vil bruke kvelden på en klassisk grøsserfilm.

Stalker – Lars Kepler

Ingen ekstra grufulle krimlister uten Lars Kepler. En stalker lider av et forfølgelsessyndrom. Er sykelig besatt av en annen person, og utsetter vedkommende for plagsom atferd. Og noen stalkere er helt nødt til å drepe sine utvalgte …

Castle Rock – HBO Nordic

Basert på universet til Stephen King — og med andre sesong akkurat i gang er denne serien et godt valg for Halloweenhelgen. Serien kombinerer den mytologiske skalaen og personfortellingen til Kings best likte romaner. En episk saga om lys og mørke utspiller seg på noen få kvadratkilometer i Maines skogsområde.

Roser er døde – S.J Bolton


Pass på at du ikke er helt alene når du leser denne. Dette er ikke bare et drama om en fengslet seriemorder som mener han er uskyldig dømt selv om bevisene er vanntette. Det er også historien om en kvinnelig forsvarsadvokat med arbeidsmetoder helt utenom det vanlige. På menyen står upålitelige karakterer og utenkelige vendepunkter.

Haunting of Hill House – Netflix

Denne serien er basert på boken til Shirley Jackson med samme navn, og leverer en spøkelseshistorie av rå kvalitet. Historien hopper mellom fortid og nåtid når en oppbrutt familie bearbeider skremmende minner om det gamle hjemmet deres og de nifse hendelsene som jagde dem ut. Ikke for dere som er redd for gjenferd!

Halloweenfilmen – The Conjuring

Ed og Lorraine Warren, verdensberømte etterforskere i overnaturlige hendelser kalles inn for å hjelpe en familie som hjemsøkes av mørke krefter. De drar til familiens hus ute på landsbygden og tvinges til å utfordre en demonisk kraft i sin styggeste sak noensinne. Filmen er basert på en sann historie fra saksarkivet til Ed og Lorraine Warren.