Vinn trådløs høyttaler

Bli med og kåre fjorårets kriminelle konge og dronning!

Fjoråret var stappfullt av grøssende gode krimbøker fra både innland og utland. Vi lot vi oss imponere av både ferske debutanter så vel som skuddsikre travere. Men hvem fortjener kronen?

Bli med og kåre fjorårets kriminelle konge og dronning! Du kan stemme ved å kommentere under konkurransen på facebook eller instagram – vi heter Krimklubben. Alle som stemmer er med i trekningen av en Kreafunk aGLOW trådløs høyttaler med lys. Vi kårer vinner mandag 27. januar.

Les mer om de nominerte til fjorårets kriminelle kongepar her:

Camilla Läckberg — Gullburet

Den første boken i Läckbergs helt nye krimserie  gikk rett til topps i fjor. En gang var Faye en sterk kvinne med ambisjoner, men for mannen Jacks skyld har hun gitt opp alt. Men ikke undervurder en vakker og smart kvinne, det ligger mer bak pene sko og sminke enn du aner…

Lëila Slimani — Vuggesang

Babyen er død. Det tok bare noen sekunder. Slik begynner Vuggesang. VG kåret boka til «årets nifseste» da den kom ut på våren i fjor. Vuggesang er en urovekkende roman om maktspillet i en familie i Paris. Du deltar på en ulmende, psykologisk reise, og vet aldri når katastrofen inntreffer.

Belinda Bauer — Bristepunktet

Nominert til bookerprisen og lovprist av forrfatterkollegaer – dett er en psykologisk krim i egen klasse. En gravid mor forsvinner fra motorveien. Hva skjer med de tre barna som sitter i den forlatte bilen?

Jo Nesbø — Kniv

Harry Hole kom endelig tilbake i 2019, og Nesbø leverte nok en gang! I bok nummer tolv er Harry Hole i deep shit, og vet ikke hvordan han skal kare seg opp av gjørma. Livet dreier seg om én eneste ting: Å finne gjerningsmannen.

Torkil Damhaug — Se en annen vei

Damhaug leverer psykologiske thriller på toppnivå. Budapest er ingen by for nybegynnere. Det burde Marlen ha forstått, men Marlen blir kun opptatt av å løse mysteriet hun lar seg vikle inn i. Hun klarer ikke å se en annen vei.

Jussi Adler-Olsen — Offer 2117

Avdeling Q er tilbake! I over ti år har Assad vært en uunnværlig, men gåtefull del av Avdeling Q. Når en myrdet båflyktning skyller i land på Kypros, setter det i gang en kjedereaksjon av voldsomme hendelser. Drapet viser seg å berøre Assad dypt personlig, og han må ta et oppgjør med sin skjulte fortid.

 

Vil du være med å stemme? Du kan stemme ved å kommentere unde rkonkurransen på facebook eller instagram – vi heter Krimklubben. Alle som stemmer er med i trekningen av en Kreafunk aGLOW trådløs høyttaler med lys. Vi kårer vinner mandag 27. januar.