Krim på øret

Boktips podcast Krimspesial

Trenger du noe å høre på i disse dager? Nå er podcasten Boktips ute med en helt egen Krimspesial. Perfekt for krimelskere som oss!

Har norske krimbøker noe til felles og hva er egentlig ondskap? Frem mot påske legger podcasten Boktips ut daglige episoder med samtaler med de mest spennende krimforfatterne akkurat nå. Her er noen av episodene du kan lytte til nå.

Boktips sesong 3: Krimspesial

Episode 4

Har norske krimbøker noe til felles? To av norsk krims beste penner, Øistein Borge og Jan-Erik Fjell, snakker med Anne Grosvold om bøkene sine.

Episode 3

Hva er ondskap? I denne episoden diskuterer tre av Nordens ledende krimforfattere ondskap i virkeligheten og i krimlitteraturen. Du møter psykiater og krimforfatter Torkil Damhaug i samtale med to ledende svenske krimforfattere: Tove Alsterdal og Stefan Ahnhem. Programleder er Hilde Sandvik.

Episode 2

Hør det nigerianske stjerneskuddet Oyinkan Braithwaite prate om krimdebuten som har tatt bokverdenen med storm: Min søster er seriemorder. Hun samtaler med Ingar Johnsrud, som fikk sitt store gjennombrudd med Wienerbrorskapet, inspirert av Knutby-saken.

Episode 1

Velkommen til Boktips krimspesial! Hver dag frem til påske slipper vi episoder med de største krimforfatterne akkurat nå. Først ut er Alex Michaelides, forfatteren bak krimsensasjonen Den tause pasienten. Boken er omtalt som en «perfekt psykologisk thriller», og den har fått en rekke strålende anmeldelser. Episoden ble tatt opp under Krimfestivalen, der kypriotisk-engelske Michaelides ble intervjuet av Aslak Nore.

Hør Boktips i din foretrukne strømmetjeneste: