Påsketips fra Krimklubben!

Årets påskekrim når du vil – strøm disse godbitene denne påsken!

Foto TV 2

Se påskekrim når du vil og så mye du vil- her har du noen kriminelle strømmetips til påsken.

Bäckström

Foto TV 2 Sumo

Svensk spenningsserie på seks episoder, basert på bøkene til Leif G.W. Persson. Den selvgode drapsetterforskeren Evert Bäckström må jobbe i motvind når en kvinnes kranium blir funnet i den svenske skjærgården. Saken blir enda mer mystisk når offerets identitet avdekkes.

Se på TV 2 Sumo

Tause Vitner – ny sesong

Den lynskarpe og nysgjerrige etterforskeren Nikki Alexander forsøker å løse drapssaker sammen med etterforskningsteamet. I første episode styrter et privatfly styrter utenfor London. Blant passasjerene er en tidligere amerikansk ambassadør.

Sommerdahl-mordene

Foto TV 2

Politietterforsker Dan Sommerdahl er gift med sjefskriminaltekniker Marianne. Sammen med sin beste venn, etterforsker Flemming Torp, løser de drapssaker i Helsingør. Basert på forfatter Anne Grues romaner om den skallede detektiven.

Se på TV 2 Sumo

Før vi dør – sesong 2

Foto Viaplay

Sesong 2 av denne fantastiske svenske serien er om mulig bedre enn den første.
Når Hannas politikollega forsvinner, blir hun dratt inn i en brutal maktkamp i Stockholms underverden. Når det viser seg at hennes sønn også er involvert, kompliseres situasjonen ytterligere.

I sesong 2 er Mimicas er ute etter Christian, som Hanna desperat prøver å få hjem. Sporene hun følger leder henne til noe langt større enn hun kunne forestilt seg.

Se på Viaplay

Det som göms i snö


Sjefsinspektør Peter Wendels ambisjon om å gjøre sin nye Cold Case-gruppe til en superenhet blir knust når en ukjent morder sender politiet en melding. Den hevder at landets mest kjente seriemorder egentlig bare er en lystløgner. For å finne sannheten må Peter i all hast opprette en Cold Case-gruppe sammensatt av Stockholm-politiets tilgjengelige oppsop. Mot seg får de den mektige gruppen av mennesker som en gang fikk den berømte seriemorderen dømt.

Se på HBO Nordic og Viaplay

The Stranger

The Stranger er en av Netflix populære serier akkurat nå. Boken bak er skrevet av Harlan Coben (Foto: Netflix)

The Stranger er en britisk mystery thriller-serie skrevet av Danny Brocklehurst og basert på Harlan Coben-romanen med samme tittel. En fremmed kontakter Adam Price og kommer med en urovekkende beskyldning om kona hans, Corinne. Etterforskerne Johanna og Wes begynner å jobbe med en merkelig sak.

Se på Netflix

Få oversikt over årets påskekrim på TV her