Film, serier og bøker

Kriminell helg: Ukens anbefalte!

Foto: TV 2 Sumo

Hver uke anbefaler vi spennende underholdning for en kriminelt bra helg. Her er ukens tre anbefalte - denne gangen har vi funnet frem tre nervepirrende thrillere.

Ukens TV-serie
Heksejakt

Hvis du enda ikke har sett denne er helgen garantert reddet. Som økonomidirektør i et av landets ledende advokatselskaper, har Ida Waage nådd langt i en mannsdominert og tøff bransje. Når hun får en ukurant faktura på bordet, nekter hun å underskrive, og varsler i stedet styret. Dette utløser et livsomveltende drama, som får konsekvenser helt opp til det øverste av norsk samfunnsliv.

Ukens bok
Louise av Mikaela Bley


Den kontroversielle justisministeren Louise Bohman våkner en morgen opp til beskjeden om at hennes pressesekretær er funnet død. Hun har tilsynelatende begått selvmord, men snart går mistankene i retning mord, og mye taler for at justisministeren selv er innblandet. I media henges Bohman ut og portretteres som et monster.

Kjøp Louise med fri frakt her

Ukens film
Quick

Jonas Karlsson og David Dencik spiller godt som henholdsvis journalist og dømt seriemorder i «Quick». (Foto: Nordisk Film Distribusjon)

QUICK er en nervepirrende historie om to journalister som gir alt i jakten på sannheten, et rettssystem i forfall og en løgner som slutter å lyve. En medrivende journalistisk thriller som bygger på den fascinerende og sanne historien om en av Nordens største rettsskandaler.