Film, serier og bøker

Kriminell helg: Ukens anbefalte!

Krimklubben anbefaler spennende underholdning for en kriminelt bra helg. Her er helgens tre anbefalte - denne gangen tar vi turen til Australia!

Ukens TV-serie
Secret City

En underholdende thriller fra Australia. En nådeløs skandaleskribent søker etter sannhet og gjennomsiktighet i maktens korridorer i Australia til tross for trusler mot livet og karrieren hennes.

Ps: Hvis du er villig til å ta en liten tur til New Zealand også, så ikke glem Top of the Lake – en moderne krimklassiker med råbra skuespillere.

Ukens bok
Villspor av Jane Harper

Ingen vet det bedre enn den 40 år gamle kvegbonden Cameron Bright.I det brutale, øde landskapet sørvest i Queensland i Australia drar du aldri noe sted uten ekstra forsyninger. Og dersom noe skulle skje, blir du sittende i bilen og vente på hjelp. Det er din eneste mulighet til å overleve.

Så da han blir funnet død ved den sagnomsuste Driftekarens grav i ødemarken, mange kilometer unna sin egen bil, etterlates brødrene hans Bub og Nathan sjokkerte og rådville.

Hva fikk den sindige og driftige broren til å forlate bilen og legge ut på en lang gåtur i den stekende varmen?

Ukens film
Mystery Road

En kriminaletterforsker vender hjem til en by på landsbygda for å løse mordet på en aboriginerjente som ble funnet død langs veien. Da han entrer den søvnige byens ondskapsfulle skyggeside kommer han over et forbrytersyndikat med korrupte politifolk.