Ta en nervepirrende tur til Skottland!

Skotsk krim av ypperste klasse

Norgesvennen, skotske Val McDermid, er en av de største internasjonale krimforfatterne vi har. Med en krim av henne mellom hendende er du garantert en krimopplevelse av de sjeldne!

Har du tilgode å lese bøkene til den skotske krimdronningen Val Mcdermid har du mye å glede deg til! Bøkene hennes er rett slett ordentlig godt tenkt, godt skrevet med et godt og overraskende plot. Vi er alltid like imponert over at Val McDermid gang på gang leverer krim av ypperste, om noe morbid, klasse. Her har vi samlet våre topp tre favoritter.

Brennende Hat

Enslige kvinner begynner å forsvinne fra brylluper i Nord-England. Et mønster trer fram: Noen i selskapet lokker dem bort fra festen. Én etter én blir de funnet døde i sin egen oppbrente bil på et øde sted.

Dette skal bli psykolog Tony Hill og politietterforsker Carol Jordans til nå vanskeligste sak. De jakter en seriemorder som ser ut til å være både usynlig, utilnærmelig og ustoppelig. Underveis følger vi det dyktige paret tett, også på det menneskelige plan. Gled deg til en fantastisk, gripende thriller!

Mygraven

En ung, muskuløs mann blir funnet drept, begravd i en torvmyr i det skotske høylandet. Han ligger oppå en av to motorsykler som ble begravd der i 1944 av to soldater. Kroppen hans er bemerkelsesverdig intakt, og han har på seg Nike-sko fra 1995. Syklene er også i orden, men sidelommen på den ene sykkelen er åpnet, men tom. Hva befant seg der? Det skal vise seg at det som startet som en spennende skattejakt for mange år siden, til slutt endte med en tragisk, dødelig utgang.

På en brennende bro

Kvinner som ligner på Carol Jordan, blir funnet drept. En perfekt sak for psykolog Tony Hill og etterforsker Carol Jordan. Det er bare det at de to ikke er på talefot. Noen kidnapper voksne, blonde kvinner og dreper dem. Drapsmannen er på jakt etter den perfekte hustru. Hun må være en perfekt kokk og komplett underdanig. Han kidnapper ofrene og tester dem ut. Avvik fra kravene straffes hardt – med døden.

Nå får medlemmer av Krimklubben bøkene til Val McDermid på tilbud på Krimklubben.no.