Sommertips fra Krimklubben!

Les disse iskalde psykologiske thrillerne

Her har du tre iskalde psykologiske thrillere som garantert kjøler deg ned i sommervarmen!

Mistenkt – Fiona Barton

Foreldres verste mareritt

Det er fascinerende for langt man er villig til å gå for å beskytte dem man er glad i. Det gjelder ikke bare en mors ønske om beskytte sitt barn – men også barnets ønske om å beskytte sine foreldre. For det er vondt å fortelle når ting ikke går som planlagt, at reisen du har overtalt å få gjennomføre faktisk ikke går bra, at venninnen du drar med ikke er en god venn. Så når det verste faktisk skjer, så er det nærmest umulig for foreldrene å forstå hva som har hendt. Hvordan kan jentene på reise ha forsvunnet sporløst når de har tatt så godt vare på hverandre? Hva er det som egentlig har hendt?

Dette er Paige og Rosies foreldre sitt store mareritt. Jentene er sporløst forsvunnet i Thailand, og journalist Kate Waters dekker saken og reiser til Bangkok for å undersøke. Men i Bangkok gjør hun forferdelig oppdagelser, som både involverer hva som har hendt de to jentene, men også Kate sin egen sønn som er på reise. For hva slags liv lever egentlig sønnen hennes Jake? Kate oppdager at det er mye hun ikke vet. Svært mye …

Nok en gang har britiske Fiona Barton levert en krim av klasse, her er det bare å lene seg tilbake å la boksidene fly!

Den tause pasienten

Sitrende spenning fra lukket avdeling!

Den tause pasienten er vinterens store krimsensasjon, som har ligget på toppen av bestselgerlisten siden den kom ut i januar.

Alicia Berenson har skutt og drept ektemannen, men nekter å snakke. Kan psykiater Theo Faber få den tause pasienten i tale?

Seks år etter tragedien søker Theo Faber jobb på sykehuset der Alicia er innlagt. Han har tro på at han skal klare å behandle henne, selv om mange psykologer har forsøkt før ham uten hell. Leseren blir tatt med inn i terapirommet og innenfor veggene på en mentalinstitusjon. Men hvordan behandler man en pasient som ikke sier et ord?

Aldri si det – Lisa Gardner


Kanskje Lisa Gardners beste thriller!

Amerikanske Lisa Gardner er Lee Childs favorittforfatter. Og det er ikke uten grunn! Hun er virkelig dronningen av harde psykologiske thrillere! Som Lisa Gardner selv har uttalt, så har hun lurt på hva hun ble slått i hodet med som barn, for hun er usedvanlig interessert i hva det er i mennesket som får det til å begå kriminelle handlinger. Og hvordan de som blir utsatt for dem klarer å leve videre etterpå. Denne psykologiske innsikten og den stødige researschen på det politi– og etterforskningsfaglige hun alltid foretar, gir rett og slett krim på et uvanlig høyt nivå!

Denne gangen ankommer D.D Warren et åsted som ved første øyekast ser det ut som en helt vanlig hus i et av Bostons bedre strøk. Nyklippet grønn plen, hvitt stakittgjerde, en bil parkert i oppkjørselen, inngangsdøra så vidt på gløtt …
Innenfor ligger en død mann. Veggene er flekkete av blod, en dam på gulvet. I trappen sitter en gravid ung kvinne, klærne hennes er mørke og våte av blod, i hånden holder hun et våpen.

Saken ser åpenbar ut for etterforsker D.D. Warren. Men snart gjenkjenner hun kvinnen fra en sak for seksten år siden.